fbpx

בעלי כנף

אנו מאמינים ביכולת של כל מגדל להצליח. אנו גם מבינים שלכל אחד יש את הצרכים הייחודיים לו. לשם כך פיתחנו שיטת עבודה המאפשרת התאמה מלאה לדרישות הלקוח. ייצור מזון "תפור ללקוח" הוא רק השלב הראשון, אנו מפעילים מערך תמיכה הכולל מדריכים, תזונאים, וכלכלנים על מנת להביא את הלקוחות שלנו למיצוי מלא של היכולות שלהם.

תרנגולי הודו

ה"הודים" יכולים להגיע לגדלים מכובדים של עד כ20 ק"ג.  בשר ההודו נחשב לדל שומן ובריא במיוחד. מחזה ההודו ניתן להכין פסטרמות ושניצלים ואילו שוקיו משמשות להכנת השווארמה.

ענף ההודים בצמח תערובות מהווה כ-20% מסך התוצרת, אנו מפעילים מערך הדרכה צמוד למגדלי ההודים. בין שירותינו: הדרכות ממשק, פיתוח פרוטוקולי גידול, איסוף וניתוח נתונים מקצועיים וקיום ימי עיון וסמינרים.

בצמח תערובות, בשיתוף עם חברת נוטרקו וחטיבת הגידול של עוף טוב, פיתחנו ממשק גידול פטם ללא אנטיביוטיקה, שנחשב למוביל ופורץ דרך בקנה מידה עולמי. הממשק  כל כך מוצלח שהיום למעלה מתשעים אחוז מהעופות המגודלים באזור גדלים ללא אנטיביוטיקה כלל.

מגדלי הפטם של צמח תערובות נהנים מהדרכה צמודה וליווי מקיף בכול שלבי המדגר. גידול עופות ללא אנטיביוטיקה מקנה למגדלים ערך מוסף רב ומקור לרווחיות משופרת.

מגדלי הפטם של צמח תערובות נהנים מהדרכה צמודה וליווי מקיף בכול שלבי הגידול. גידול עופות ללא אנטיביוטיקה מקנה למגדלים ערך מוסף רב ומקור לרווחיות משופרת.

ביצים טריות הן מאבני היסוד לתזונה בריאה ומאוזנת. אזורי גידול המטילות בישראל מתרכזים בגליל ובגבול הלבנון. בצמח תערובות אנו שומרים על אספקה רציפה של מזון גם בתקופות סוערות ומאתגרות.

טרייסי ויזמן

אשת שדה

חברת קיבוץ מסילות, נשואה ליגאל, אמא לארבעה ילדים. גדלתי בתוך החקלאות בדרום מערב אנגליה וטיפלתי באופן קבוע – עוד בתור ילדה – בתרנגולות וחליבת עזים. למדתי בקולג' באנגליה ביולוגיה, כימיה ומתמטיקה עם תכניות להתקדם לווטרינריה, ועבדתי בחופשות במעבדה מיקרוביולוגית גדולה. כשהגעתי לארץ, מילאתי מספר תפקידי ניהול ביניים בתעשייה, אבל הגעגוע לחזור ולעבודה עם בעלי חיים משך אותי בחזרה ללולים וללימודים מתקדמים בפקולטה לחקלאות. הרצון שלי הוא לשמור ולקדם את הענף דרך הקשבה ושיתוף פעולה עם המגדלים, אנשי המקצוע, מכוני מחקר והאקדמיה.

גיל אייל

תזונאי בעלי כנף פטם ומטילות

       חיי ופועל בעמק כ20 שנה.            בוגר הפקולטה להנדסת מוזן בטכניון ובעל ניסיון תעסוקתי   עשיר בתחום התעשייה החקלאית.  

אמיתי טל

תזונאי בעלי כנף – הודים

נשוי, אבא לארבעה, חבר קיבוץ מעוז חיים. אני מאוד אוהב את העיסוק כתזונאי, את בעלי החיים ובעיקר את האנשים. למדתי תואר ראשון ושני בתחומי חקלאות בעלי חיים ומערכות אקולוגיות בחקלאות ימית. אני תמיד חותר להשתפר, להתמקצע ולהביא רעיונות חדשים לענף.

צמח תערובות מזמינה אתכם