צילום – צמח
תערובות
מפעל 'צמח תערובות' לייצור תערובות מזון בריאות לבעלי חיים וחברת הבת 'פרוג'קט בר' לניהול וליווי רפתות, אירחו לסיור במפעל מנהלי רפתות בניהולה של 'פרוג'קט בר'. את הסיור המקצועי הובילו יצחק (טשי) טל, סמנכ"ל תפעול 'צמח תערובות' ומתן בן-ישי, שירות שדה למעלי גרה.
יצחק (טשי) טל, סמנכ"ל תפעול 'צמח תערובות' אמר: "קיימת חשיבות לביקורי מנהלי ועובדי חוות הגידול לבעלי חיים שהם לקוחות המפעל, על מנת להבין את התהליך המקצועי והמוקפד בו עובר המזון המגיע לבסוף להזנת החיה ואף משפיע על בני האדם".
הסיור כלל ביקור במעבדות המו"פ (מחקר ופיתוח) שהוקמו במפעל ופגישה עם צוות החוקרים והתזונאים, כמו כן ערכו סיור בחדרי הבקרה הממוחשבים והמתקדמים השולטים על מערך ייצור התערובות השונות, מחלקות האריזה והמשלוחים. בנוסף הוצגו המכבשים החדשים שהוכנסו לפעילות בשנתיים האחרונות. הביקור כלל סיור במחלקת האקסטרוזיה, בה הוצג התהליך הייחודי בייצור המזון לדגים וחיות מחמד לעומת ייצור תערובות בכבישה.